Startsida / Inlägg

Mina skönhetsfavoriter just nu!

av Hannah Widell

Jag tänkte presentera min favvosar just nu. Jag har löst mitt vintertorrhetsproblem med att på natten köra rikligt med Kiehl´s Midnight Recovery Concentrate oil som är fantastisk och över den ett C-vitaminserum från samma ställe (det som står på burken). Det blir så tydligt vad man verkligen använder när man reser bort eftersom man tar med det man verkligen behöver. Torrschampoot från Vision Haircare kan jag inte längre leva utan och Armanis Maestro är helt vansinnigt bra. Så här på bilden ser ni just nu mina kan-inte-leva-utan-prylar. Ytligt ja visst men så underbart härligt!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB