Startsida / Inlägg

Sporty spice

av Hannah Widell

Dag 1/Vecka 1

Jag har under förmiddagen förvandlats till Sporty Spice. Sitter nu på kontoret i träningskläder. Började morgonen med att möta sanningen i Bod-Poden ni er här ovan. Hade drömt mardrömmar om att jag var med i ett kidnappningsdrama hela natten. Men det finns något fint i att skrämma upp sig själv riktigt mycket. Jag hade ju föreställt mig det allra värsta och då blev det inte så farligt. Trots att jag skrattade tyst åt mig själv när jag satt i ägget i endast underkläder och en liten hätta på huvudet. Men mannen i kostym som utförde hela grejen var väldigt odömande och snäll. Med ett papper i väskan gick jag därifrån och nu har jag kört mitt första träningspass. Mina armar och ben är som spaghetti men annars mår jag finfint. Framförallt känner jag mig som jag har gjort världens bragd.

Såg i någon kommentar någon som frågade om jag är med i samma challenge som Andreas Lundstedt, det stämmer!

Nu väntar jag bara in den första brännande träningsvärken. Jag citerar min tränare, första veckan jobbar vi mycket med att väcka musklerna till liv.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB