Startsida / Inlägg

Föris-stilen!

av Hannah Widell

Jag och Amanda har ju stora planer på hur vi ska anamma det vi kallar Anna Anka-stilen. Det går så där fr det är så sjukt kallt. Jag funderar starkt på jag-bor-i-skidort-stilen i stället där det alltid ser ut som om man är på väg ut i backen. När jag var ute på lunchen var det så satans kallt -12 i Vasastan i Stockholm så jag tappade allt och köpte en lika dan mössa till mig som Wilma har just nu. Med ludd inuti och täckbrallematerial utanpå. Jag ser inte klok ut så alla som kanske råkar se mig kommer jag bjuda på ett gott skratt för nu är det för kallt för allt.

Det viktigaste att ju man har en stil!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB