Startsida / Inlägg

Att flytta positionerna

av Hannah Widell

Dag2/Vecka 2

För en och en halv vecka sen var jag en soffpotatis som tog en powerwalk då och då. Jag hade lite träningskläder jag samlat på mig under årens lopp. Ett par gamla gravidmjukisbyxor som jag hasade omkring i till och från gymmet. Jag har aldrig haft en tanke om att det inte räcker med det obligatoriska SATS-kortet, några powerwalks i veckan i man-tager-vad-man-haver-stilen. Jag blir helt skrattig åt mig själv när jag efter en och en halv veckas träning kommer på mig själv att snegla på såna där gymskor som är fjäderlätta men ändå gympadojja, tänker att en funktionsjacka och byxor att dra över de andra träningskläderna vid hemgång vore perfekt, hur jag inser att mitt nästa träningsinköp måste bli ett par handskar så att jag inte får blåsor i händerna och Bankis chockmin att jag i helgen hade på önskelistan att åka till en stor sportaffär.

Helt bananas hur man flyttar positionerna snabbt.

Snacka om att gå all in. Men som jag brukar tänka det är lika bra att satsa när man i där för man vet ju att alla intensiva ryck går över. Men denna gång är min plan att den inte ska ta tvärstopp utan i stället efter att jag tränat som om jag vore Carolina Klüft ska bli en vanlig träningsmänniska och aldrig igen hamna i soffläget om ni förstår vad jag menar.

I dag har jag tränat hela kroppen. Inga illamåendekänslor i dag men svetten lackade kan jag säga.

Vi kör just nu mycket styrketräning. Varje grej som vi kör går ut på att jag använder så många muskler som möjligt. Till exempel om jag gör utfall har jag också hantlar i båda händerna och armövningar samtidigt. Herre gud vad jag är dålig på träningsord. Så i dag körde jag hela kroppen och avslutade med en Tabataövning. Då klockar min PT Cai så man tränar intensivt 15 sekunder och vilar i 10 sekunder. Det kan vara att cykla det snabbaste man kan jättetungt eller som i dag göra utfall gåendes.

Den här veckan blir det alltså tre såna här styrke/Tabatapass på torsdag avslutar vi med boxning och sen ska jag powerwalka varje dag i minst 45 minuter.

Mitt liv som bodybuilder…ha ha ha

 

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB