Startsida / Inlägg

Dagens träning

av Hannah Widell

Dag 3/Vecka 2

I dag skulle jag direkt efter träningen på pressträff för vår kokbok. Min svåraste praktiska utmaning hittills. Mycket av det praktiska har varit mina bromsklossar tidigare. Som dagen såg ut i dag hade jag ju lätt prioriterat att ha koll på läget inför framträdandet på Norstedts och varit välsminkad och allt man nu vill vara men jag lät inte det här stoppa någon träning. Det blev en otrolig packning. Allt blev helt okej hoppas att alla bara tyckte att jag såg extra frisk ut och inte tänkte på att jag var lite misstänkt blöt i hårbotten. För övrigt är jag helt slut. Min rumpa har aldrig haft det så körigt och jag funderar på att skaffa ett sånt där svettband som Björn Borg hade så att jag slipper få svett i ögonen. i morgon ska vi tydligen boxas…

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB