Startsida / Inlägg

Tjohoooo!

av Hannah Widell

Dag 3/Vecka 4

Den hårda träningen börjar ge resultat! Först tränade vi hårdare än någonsin och sen chockade min PT mig med att ha ett sprojlansch nytt mätinstrument med sig. Svettig och frustande ställde jag mig på mätarn/vågen eller vad man ska kalla den och vet ni vad, jo, jag har på tre veckor och tre dagar tappat 5% fett. Vårt första mål för hela perioden var tio. Nu har vi laddad det målet med lite extraprocent men det känns så bra!

När jag kom ut på gatan så var jag tvungen att ringa mamma, jag ville ringa alla som är engagerade i detta. Det finns något så himla grymt med att verkligen mäta. saker. Nu helt plötsligt längtar jag till morgondagens pass (läs 09.00) för att jag vet var den tunga skiten gör med mig. Varje lyft, spring, böj äter de där procenten som om det vore smågodis. Alltså, alla ni som också håller på. Det här är värt allt!!!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB