Startsida / Inlägg

Make up ala Mad Men

av Hannah Widell

Dag 1/Vecka 5

Lever i Hollywood-drömmen nu då jag önskar att varje måndag började med att få bli sminkad av ett proffs. Jag började med att träna denna morgon. Lyckades inte alls med Anna Anka looken utan skrattade åt mig själv hela vägen till jobbet. Håret var ett blötrufs då jag glömt både balsam och borste. Jag hade fått med mig joggingbrallor som jag hade i stoppade i mina otroligt fancy gummistövlar. Men träningen gick bra. den här veckan har jag planerat att träna varje dag mån-fre för att kunna vila under helgen. Ska på en rolig fest då. Maten kör jag på som vanligt om inte PT-Cai ger mig några nya direktiv i morgon. Otroligt att det är vecka 5. Just nu känns det verkligen som om det här ska fortsätta resten av livet. Vi får hoppas det!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB