Startsida / Inlägg

Nerförsbacke…

av Hannah Widell

Dag 2/Vecka 5

Eller uppförsbacke. Jag har kommit till ett läga där jag är hundra gånger bättre än när jag startade för fyra veckors sen men när min PT Cai tycker att vi ska växla upp. Jag ser ju hur vikterna blir tybgre men det är svårt att känns sig superduktig när man aldrig får känna att det är lite lätt. Som tur är händer det grejer med kroppen. Mitt mål är ju inte att bli någon supesmal person. Mitt mål är att få tillbaka mina fina, sunda kurvor. Jag vill se ut som Christina Hendricks i Mad Men när hon är som allra snyggast.

Sen har jag ett annat mål och det är att få tillbaka en god kondition, känna mig stark och frisk. Vi hade Kristine Kaspersen på programmiddag häromdagen (kommer snart) och hon pratade så klokt om varför man ska träna. Att se till att man blir stark för att om man råkar ut för en sjukdon eller en olycka så klarar man det så mycket bättre om man har en stark kropp. Det kan ju låta självklart men jag har inte tänkt på det på det viset. Det kändes som om hon gav mig en träningspresent. Ett fantastiskt varför. Så nu ger jag det vidare till er.

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB