Startsida / Inlägg

Måndag!

av Hannah Widell

God morgon alla fina!

Dag1 /Vecka 6 (herre gud vad tiden går snabbt)

Jag är dödstrött efter den här helgen. Bökig natt också då vi försöker få ordning på allas sovställen (just nu sover typ alla i vår säng huller om buller) och då blir det lite gnäll och jag sover som om det skulle komma skurkar vilken sekund som helst.

Men jag älskar att det är måndag. Då får man ju börja om. Skapa nytt. Förra veckan hamnade jag lite ur mitt braiga träningshälso-spår eftersom vi drabbades av sjukdomar.. Men jag fick till ett träningspass och en powerwalk. Jag åt dock en del bröd i ren desperation över att vara helt oplanerad. Men inget som jag inte kan rätta till.

Denna morgon har jag druckit kaffe, saften från en citron och en apelsin, osötad fullkornsmacka med skinka, två ägg. Klockan 10.00 ska jag köra veckans första träningspass. Därefter blir det lite jobb och sen tar jag och Rosa och åker till Yasuragin på Hasseludden för lite sportlovsmys med bad och yoga.

Jag vet att jag låter överkäck men det är ett måste för att få tillbaka hälsolusten. Att sån här är jag bara och jag älskar det på något sätt!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB