Startsida / Inlägg

Denna träning!

av Hannah Widell

Dag 4/Vecka 6

Bild 2013-02-28 kl. 12.08

Nu har jag gjort denna veckas fyra asajobbiga PT-pass. Det känns helt fantastiskt. När man är klar liksom. Sen tänker jag köra ett kondition under helgen. Jag försöker verkligen inte tänka i hela perioden utan ta varje dag för vad den är, typ varje övning… Som min kloka mamma brukar säga. Om man har något framför sig som känns som om man ska äta en elefant måste man tänka så. Tänker man att man ska äta hela elefanten på en gång så fattar ju vem som helst att man kommer ge upp eftersom det känns helt omöjligt. Men om man bara koncentrerar sig på att ta en tugga i taget och göra den så god det bara går så blir det lättare. Helt plötsligt har man mumsat i sig alva och sen fortsätter man bara. Ja, ni fattar var jag vill komma. Jag tänker på den här träningsperioden som sådan.

Nästa vecka är PT-Cai på semester så jag har fått en hård rutin att göra helt själv och tro det eller ej men jag är riktigt spänt och nyfiken på om jag kan göra det lika svettigt och hårt av egen kraft.

Nu ska vi spela in ”På middag hos Hannah & Amanda” därav min sminkning.

Hoppas att ni har en underbart vårig dag!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB