Startsida / Inlägg

Bonuskväll

av Hannah Widell

Efter alla dagens möten hastade jag till träningen och körde ett stenhårt boxningspass med PT-Cai. Tycker att det är tusen gånger roliga än att lyfta skrot så det kändes som en belöning trots att svetten lackade. Det kändes också extra fantastiskt då Cai sa att jag verkligen gör ett alldeles strålande jobb!Beröm kan verkligen få mig att göra typ vad som helst. Bra grej.

Sen hämtade jag Wilma på förskolan och på vägen hem meddelade Rosa att hon gått till farmor som bor i närheten och undrade om hon fick sova där. Vips förvandlades det här till en riktig bonuskväll. Trodde knappt att det var sant när Wilma somnat, klockan visade 19.07 och jag tappade upp ett hett bad till mig själv. Efter jag badad, peelat och smort har jag hängt i soffan med min finaste Bankis. Alltså ljuvliga, ljuvliga kväll.

bild

Här är mina nya favvoprodukter. Berry Refresh från Lumene. Duscktvål och scrub i ett. Den här oljan alltså, Bio-Oil! Bra till typ allt och billig. Amanda tipsade mig i dag om att man kan ha den i ansiktet i stället för serum också. I kväll hade jag den i badet så hela kroppen fick sitt. Innan jag går till sängs ska den få premiärsmörja mitt ansikte. Just nu älskar jag det här shampoot, finns på de flesta salonger. Fick ett tips också av min frissa Cissi på Fringesthlm att inte tvätta ur balsamet ur topparna utan låta så mycket man pallar sitta kvar. Älskar tips!

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB