Startsida / Inlägg

Gårdagens kläder, komplimanger och en riktig diss

av Hannah Widell

Dag 6/Vecka 8

Jag har snart tränat i åtta veckor. Nio egentligen men en vecka var utan min fantastiska PT. I torsdagskväll körde jag ett stenhårt träningspass, ställde mig på en sån här mätare som ska mäta allt och resultatet var inte alls lika bra som sist. Jag höll mig verkligen från att inte totalt bryta i hop inne på gymmet men när jag kom ut på gatan och ringde Amanda så hulkgrät jag som jag var ett barn som hade hamnat vilse. Jag fick knappt fram ett ord. Det kändes så jävla orättvist att jag som har tränat minst fyra gånger i veckan under dessa veckor inte hade lyckats bättre. Jag hamnade direkt tillbaka till en massa tonårskänslor jag har jobbat bort. Jag kunde inte alls vara så jälva klok och tänka på alla muskler jag har fått, att jag just nu har bättre kondition än jag haft någonsin i livet, att jag är på god väg, att varje träningspass är superbra, att min plan är att jag ska fortsätta vara mitt kurviga jag men få tillbaka kurvorna. Jag hamnade i att det enda som duger är ett skitbra resultat. Amanda fick mig så klart på bättre tankar men det tog tid att ruska av mig det där djupa fallet tillbaks i gamla känslo och tankebanor. Så när jag la ut bilden på Dagens kläder så gjorde jag det och fasade lite för vad alla skulle säga. Men jag bestämde mig för att göra det ändå. När jag sen gick in för att godkänna kommentarer blev jag så fruktansvärt lycklig. Ni är så snälla. Just denna dag var ni bättre på att förstå var jag är på väg och den peppen är helt obetalbar. Jag läste 39 underbara röster och en jävla skitelak.

Kommentar från Anna: Inte konstigt att det bara är kräkpositiva kommentarer här, inget annat tillåts. Sanningen är att det är samma mull, vi har ögon att se med, enda skillnaden är att du piffat dig mer.

Jag undrar så vad du vill Anna. Vill du göra mig ledsen? Hatar du mig? Vill du sätta dit mig? Säga att jag har tränat skitdåligt? Vet du. Jag är stolt över mitt mull. Men jag vill att det ska vara ett hälsosamt mull. Det är det jag håller på att skaffa. De flesta som kommenterar är superhärliga och snälla och jag vet inte varför man ska släppa igenom såna som dig. Det här är min blogg och mitt liv. Jag älskar att lära mig nya saker och att höra andra åsikter än mina egna. Men inte elaka personangrepp. Var god att sluta hänga i min värld. Du passar inte här.

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB