Startsida / Inlägg

Alltid något

av Hannah Widell

Dag 5/Vecka 8 (9)

Bild 2013-03-22 kl. 11.10

Egentligen slutar min challange i dag. På tisdag ska jag in i bodpoden igen för en sista mätning. Det känns lite konstigt. Jag har ju levt så här nu i nio veckor. Jag har låtit träningen gå före allt så att det inte skulle bli några lata avbokningar. Nu börjar ju det riktiga träningslivet. Jag tänker att jag fortsätter med min PT-Cai två gånger i veckan ett tag till och kör resten själv. Det är ju så att jag hade ett mål för dessa veckor och har nu satt upp ett nytt mål fram till sommaren. Det är väl så det blir.

Det svåraste av allt har varit att packa träningsgrejer eller det-man-ska-ha-på-sig-grejer. Man glömmer ju för tusan alltid något. Så nu sitter jag här på kontoret i träningskläder och stövletter. För jag kom på att jag hade glömt handduk halvvägs till förskolan. och då går man inte tillbaka med sin bångstyriga tvååring för man är så glad att man just har kommit halvvägs. Jag älskar att lägga träningen precis innan man ska hämta barn eller på kvällen när barnen har somnat.

Jag tänker att jag efter bodpodden ska ge er en riktig summering av det här. Det blir väl bra.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB