Startsida / Inlägg

Summasummarum

av Hannah Widell

Ja då har jag kört nio veckors stenhård träning. Det är inte klokt vad tiden har gått fort. Jag har tränat fyra dagar i veckan och ätit hälsosamt. Inte någon konstig diet utan tagit bort kolhydrater som pasta, bröd, potatis och så socker så klart. I onsdags morse innan jag drog till Åre hoppade jag in i bodpodden igen, denna gång med en härlig känsla faktiskt.

Under dessa veckor har jag då fått en massa nya muskler, jag har sänkt min fettprocent med en massa procent och tappat sju kilo. Framförallt så har jag gått från att vara totalt otränad till att vara ganska så vältränad. Jag känner mig sjukt nöjd. Exakt hur jag har tränat kommer i vårt nästa nummer av tidningen som är ute snart. Steg för steg och grejer för alla er som känner er sugna på att göra samma sak men utan PT.

Jag hade aldrig klarat det här utan hjälp. Förmodligen hade jag startat med en brinnande vilja och efter ett par veckor hade jag slutat, saker hade kommit i vägen och sen hade jag hittat någon superanledning till att det inte gick den här gången.

Men jag är nu på andra sidan. Under påskhelgen i Åre har jag bara åkt en massa skidor och ätit allt jag älskar för glatta livet. I dag har jag börjat om. Nu ska jag köra fram till sommaren. Firade omstarten och slutet med att testa ett crosstrianing-pass på Sats för det är ju en sak att träna med en PT och en helt annan att köra med en massa andra personer och hålla måttet. Jag höll måttet och kände total lycka när jag stolt gick där i från. Supersvettig och superlycklig.

Nu ska jag köra lite med PT-Cai och sen resten själv. Det är nu det gäller. Att fortsätta vara en tränande människa. Det kommer gå bra. Jag känner det! Hur går det för er?!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB