Startsida / Inlägg

Jag döööör vad snyggt!

av Hannah Widell
0046

Vårt bröllop börjar närma sig med stormsteg. Det var som det slog oss i helgen att vi faktiskt ska gifta oss snart. Jag tror att det är för att vi är på detaljnivå av planeringen nu. Det är slipsval hit och blomval dit. Bordsplacering och barnvaktslogistik. Var ska vi bo på själva bröllopsnatten. Jag skulle ha gjort andra provningar av min klänning i lördags men det gick ju inte. Klänningen kommer att bli fantastisk men jag kan inte låta bli att fortsätta inspireras och i går såg jag den här! För mig är den ultimat. Superromantisk, dramatisk och tuff på samma gång. Hon kan hon The Manrepeller!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB