Startsida / Inlägg

Om mindre än en vecka!

av Hannah Widell
IMG_0010

Ska jag och Amanda ha ett gig, en show, inspirationskväll eller vad man nu vill kalla det på Oscarsteatern i Stockholm. Kort och gott en helkväll med oss. Vi kommer att spela in podcast, vi kommer sjunga (det låter sjuk jag vet men det är sant), vi kommer att dela ut superhärliga goodiebags med massor av lyxigt innehåll, vi kommer lotta ut en massa saker, vi kommer mingla med er… Vi är så peppade över att träffa alla härliga som har köpt biljetter. Vi är så himla smickrade och överlyckliga över att så många har köpt biljetter. Det finns några kvar så om du är sugen på att få oss på riktigt nära håll. Slå till!

Här kan man köpa biljett!

Hittade den här bilden när jag letade efter en gammal bild på mig och Amanda. Sorgligt nog var detta den enda som fanns i min dator. Året måste vara typ 2008, jag tror att det är söndag, vi hänger i soffan hemma hos mamma… Ja, verkligheten i kubik. Lovar att vi ska vara mycket spexigare på onsdag!

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Frida Westergård, Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB