Startsida / Inlägg

Nedräkning

av Hannah Widell
3c191e5201f424e483552294d2bac2f1

Ja, snart är det faktiskt dags för vårt bröllop. Min möhippa och Bankis svensexa är avklarad. Efter det är klart känner man verkligen att det snart är dags. Man blir också sugen på att det ska vara snart när dessa är avklarade. Det blir så verkligt när man får umgås med sina bästa vänner så intensivt för en stund med bröllopet i fokus.

Amanda som är så mycket bättre på det här med allt skönhetsfix och trix har bokat allt jag behöver för att maxa mitt yttre. Så här ser det ut.

Pedikyr, både denna vecka och veckan före bröllopet så att fossingarna ska vara riktigt fina. Det är ju en hel vinter som ska bort så det kan vara bra med två. Jag ska ha helt öppna skor…

Shellac, i fredags var jag och gjorde mina naglar hos bästa Rossana som finns på Salong Mariposa, för att när man har schellac så blir det som ett litet skydd och eftersom jag har väldigt fnasiga naglar får de en chans att bli yttepytte längre (då fortfarande korta) nu valde jag Rasberry red men dagen innan ska jag göra svagt rosa.

Ansiktsbehandling, är inbokat en vecka före bröllopet samt färgning av fransar och bryn.

Färgning av håret ska ske en vecka innan bröllopet. Den här veckan har min underbara kompis och frisör Cissi tvingat in mig på en intensivinpackning för att håret ska vara i perfekt skick.

Fransförlängning hos Corinne and Friends. Jag har inte gjort det innan men Amanda säger att det är det allra bästa eftersom man slipper mascara och hon misstänker att jag kommer att gråta några skvättar under dagen/kvällen. Detta görs några dagar innan…

Jag känner mig som Sandra Bullock i den där filmen när hon som CIA agent ska gå undercover som skönhets Miss. Just det Miss secret agent tror jag att den heter. Älskar också tanken på att göra allt på en gång då man annars gör en sak ena månaden och sen något annat nästa.

Har jag missat något?

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB