Startsida / Inlägg

Bröllops pranks

av Hannah Widell
91550c2cb0916ede0eb80c5993bf6e78

Jag så gott som knarkar på pinterests bröllopsbilder och alla andra sajter jag kan hitta. Vill helst bara titta på riktiga bröllop om och om igen. Lite samma beteende som jag har haft inför mina förlossningar då jag på ett maniskt sätt läst förlossningshistorier. Tror att jag gör så för att kunna förbereda mig för en händelse jag inte riktigt har kontroll över. För att i tanken kunna föreställa mig hur det kommer att bli.

Det som slår mig när jag hänger runt är att många kör med pranks eller vad man ska kalla det. Tokiga skyltar, knasiga uttänkta bilder och en massa annat. Tror att det är en amerikansk grej då ju deras bröllop är uppbyggt på ett annat sätt men det känns som om vi nu har kommit till en fas då vi blandar upp hej vilt. Jag älskar det på ett sätt då jag tycker att alla ska få gifta sig som de vill och verkligen skapa något unikt för dem själva. Men jag skulle nog bli livrädd om jag såg en sån här skylt innan vigseln… Vad tycker ni. Kul eller bara knasigt?

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB