Startsida / Inlägg

Vår bröllopsdag

av Hannah Widell
4-bildsserie 2013-05-09 kl. 20.50

Som ni redan har listat ut kommer bröllopet att stånda inom kort. Å ena sidan skulle jag vilja skriva ned varje detalj här, vädra allt med er så som man gör med sina närmaste. Men det är ju inte bara mitt bröllop, det är ju mitt och Bankis bröllop. Så både för han skull och för att man ju inte vill outa allt för gästerna innan så delar jag med mig av mina tankar på ett lite mer sparsamt sätt och tänker att när allt är klart då ska jag göra det STORA bröllopsinlägget där jag berättar allt. Blir inte det bra?

Amanda och jag pratar lite om det i morgondagens podd. Framförallt om hur man mår innan man ska göra saker man är nervös för…

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB