Startsida / Inlägg

Väderhäxa

av Hannah Widell

I dag är det ett sånt satans lågtryck. Jag har huvudvärk och känner mig gråtig. Blir alltid sån när det vankas dåligt väder. Det finns inget bättre än när molnen lättar och hög frisk luft kommer fram. Tycker att riktigt buller och brakoväder är förlösande då vet man att allt snart blir bättre.

Såna här dagar slår HSPn på stort. Jag kan knappt röra mig över internet utan att vilja gråta över något sorgligt, kanske vackert eller bara vardagsfint. Sån är jag jag i dag. Nu ska jag gå hem i till Amanda och spela in veckans Fredagspodd. Det blir bra!

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB