Startsida / Inlägg

Vad sa ni nu då?

av Hannah Widell

Nu kanske ni trodde att jag bara satt här på kontoret och har målat mina fransar jättemycket men där hade ni fel. Jag har nu satt på såna där lösisar som sitter som berget i flera veckor. Jag är så nöjd. Dock lite nervös över hur dessa ska skötas men Amanda får lära mig allt. Dessa är gjorda av bästa Tobias på Corinne & Friends.

Bild 2013-05-16 kl. 13.33
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB