Startsida / Inlägg

Gifta!

av Hannah Widell

Unknown-3Unknown-2Unknown-1

Ja, som ni redan räknat ut gifte vi oss i lördags och det var helt fantastiskt. Det var helt perfekt från vigsel till festen som höll på halva natten. Jag tänker att jag berättar lite praktiskt om allt härligt här så får ni den fulla historien i podden. Det är mycket roligare på alla sätt!

Så för alla som vill ha lite tips, råd och inspiration. Samtidigt som vi kan passa på att tacka alla som gjorde bröllopet så fruktansvärt fint och fantastiskt.

Vi valde att ha ett riktigt stadsbröllop då vi båda är här i från. Kände också att det var härligt att göra ett bröllop för gästerna. En dag och natt. Inga transportsträckor och övernattningar utan rolig fest och för att sen kunna ta sig hem enkelt till alla tappra barnvakter.

Vi hade ynnesten att ha en riktig weddingplanner, som på amerikanska filmer. Vi hade ju gjort det mesta själva men att ha ett riktigt proffs som kliver in när det är två veckor kvar och bara syr i hop allt, tar över alla hundra kontakter och som sköter all logistik är helt fantastiskt. För att verkligen kunna vara här och nu under bröllopsdagen är det så viktigt att ha någon annan som har hela ansvaret. Vi hade den helt underbara Johanna Kajson från Great Weddings. Om ni vill ha hjälp lite grann eller från början till slut ring henne i dag!

Annorlunda catering stod för den goda maten och vi höll till i vackra Kolskjulet.

Vår bästa praktikant Emma gjorde superfina och smarriga cupcakes i stället för traditionell bröllopstårta.

De vackra blommorna gjordes av bästa Rami och jag säger bara det. Satsa på mycket blommor det gör vilken lokal som helst vacker och skapar stämning!

Min och tärnornas klänningar har skapats av bästa Ida Lanto och näbbarnas outfits från topp till tå kom från Livly!

Alla fina fotografier är tagna av Sara på Dayfotografi.se hon hängde med oss från början till slut. Jag har aldrig tänkt på att det var en stor grej men herre gud vad glad jag är för att vi ändå hade en Sara på plats. Världens största fotoalbum ska göras. De bilder ni ser här är bara en liten, liten glimt av denna härliga dag.

Som ni hör är det mycket superlativ runt om detta. Men jag är så fruktansvärt tacksam för allt. Allt fint och bra, alla fina människor som hjälpte till, alla som kom och var med och att jag har världens bästa familj, vänner och numera äkta man. Jag är så tacksam!

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Vilma Stockvall & Madelene Politis
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB