Startsida / Inlägg

Bröllopsbubblan

av Hannah Widell
Unknown

Det är verkligen något absolut helhärligt med att befinna sig i bröllopsbubblan. Det är lite som när man kommer hem från BB och man tänker att precis hela världen har stannat för att man har fått en bebis då den i verkligheten tuffar på precis som vanligt utanför. Jag är lite där jag med. Är lite på undantag.

Jag har inte kunnat laga mat på säkert en månad innan bröllopet och jag har fortfarande inte tagit mig tillbaka. I dag försökte jag mig på lite halvfabrikat och det blev så sjukt äckligt att jag åt knäckisar i stället. Hoppas på en riktig comeback i morgon då jag och Mandy Pandy ska till Dogge för att spela in det första i raden av åtta smarriga sommarprogram då vi ger oss ut på vägarna.

Jag vill så gärna visa min klänning men jag har inte fått helbilder på den ännu. Det kommer. Tills dessa når mig får ni här mina fina fina Jimmy Choo.

Som sagt jag är i bröllopsbubblan. Lite rosig, rusig och lite överallt.

Fotgraf: Sara Landstedt på dayfotografi.se

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB