Startsida / Inlägg

John-John

av Hannah Widell
bild[1]

För ett par månader sen fick vi ett mail. Det var från en kille som heter John-John och han ville absolut praktisera hos oss på Perfect Day. Hans mail var så behagligt på något vis och det var något som grep tag i oss på kontoret. Klart killen skulle komma på möte.

På första mötet bestämde vi att vi skulle testa ett par veckor, nu har ett par veckor blivit ett par månader och John-John kommer att stanna länge hos oss. Vi är så himla glada för det. För att han är just behaglig. Han har världens snyggaste stil, ett sinne för humör och världens vilja att lära sig nya saker.

Om ni vill bekanta er ytterligare med John-John hittar ni honom HÄR!

När jag kom tillbaka till kontoret i tisdag kom John-John med ett paket. En tavla som hans bror har målat. En alldeles speciell med vårt bröllopsdatum på och allt. Sån är han omtänksam, påhittig och väldigt behaglig.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB