Startsida / Inlägg

Älskade ni! Här är vinnarna av Sex and the Mammaliv!

av Hannah Widell
Ni är så fina så jag blir helt till mig. Era kommentarer är ljuvliga att läsa och jag älskar att ni delar med er av små bitar av era liv. Jag önskar att jag kunde skicka en bok till alla er. Men jag drog tio vinnare i stället för fem. 
Så om din kommentar står här nedan skicka mig ett mail (hannah@perfectdaymedia.se) med vem du vill ha den signerad till och din adress så kommer boken med posten om ett litet slag!
Sarah

För att jag nu, efter flera år med en psykiskt misshandlande pojkvän äntligen tagit steget och lämnat. För att jag snart aldrig mer behöver vistas under samma tak som den här mannen.
För att jag väljer att gå vidare – vidare till ett galet singelliv i stan!

Miafia: Jag skulle så gärna vilja vinna en av dina böcker! De sista året har mitt liv kraschat totalt…Min man var ”psykiskt otrogen” mot mig förra våren..Han hade ett förhållande (utan sex) med en arbetskompis.. Det hemlighöll han för mig i två månader..Jag mådde skit när han en kväll, slängde det i ansiktet på mig..
Igår var det vår 9-ånde bröllopsdag..Vi är fortfarande en familj, (har två barn 5,8 år) men vi kämpar varje dag..! Vi går i parterapi, men jag vet inte om vi hittar tillbaka till varandra.. Jag har så svårt att se mig själv som skild, det finns liksom inte i min ” värld..” är så rädd..! Men jag älskar honom, men han verkar inte älska mig nå mer..? Jag vet inte vad jag gör.. Vissa dagar mår jag bra, vissa dagar önskar jag att jag hade mer självrespekt.. Min självkänsla är i botten..Jag skulle nog må bättre av bra och intressant sommarläsning..!
Stort grattis till ert bröllop, ni ser fantastiska ut.:! Sån lycka, härligt!!
Stor Kram Miafia

Lisen:

Jag skulle så gärna vilja vinna en av dina böcker! De sista 2 året har mitt liv kraschat i bitar men också sakta men säkert börjat ta form igen. Jag har tagit min examen från SSK utbildningen, skilt mig från mina barns pappa, börjat jobba och även bytt jobb en gång, flyttat inte bara en gång utan tre gånger varav sista gången bytt stad och flyttat till Stockholm. Dessutom inträffade min livs största sorg för 8 månader sedan, min fina underbara lilla mamma dog hastigt bara 55 år gammal. Sorgen efter henne tycks inte blekna det minsta, varje dag är en ny dag att ta sig igenom och försöka finna mening. Som tur är har jag en ny kärlek i livet som stöttar och bostar mig och det viktigaste mina älskade tre barn som gör livet värt att leva, varje dag, varje minut och sekund av dagen!!!

Din bok skulle förgylla en ensamstående mammas sommar och förhoppningsvis fylla mig med skratt och fniss de dagarna som är exta kämpiga.
Kram

Meg: Grattis till bröllopet! jag skulle gärna vinna din bok! Jag har bara mammaliv – no sex… Blev lämnad i feb av min kille som jag varit tillsammans med sedan högstadiet, är snart 40 så jag har känt honom längre än jag inte känt honom… Jag får ju tro på att det blir bättre till slut & att jag kommer vara glad mer än jag är ledsen. Jag vill läsa något annat än Alfons, Pettsson & Ronja 🙂 & då tror jag din bok skulle vara perfekt!

Mira:Åh vill supergärna vinna boken! Har just blivit dumpad av vad jag trodde var mitt livs kärlek. Håller på att svälja chocken och slicka mina sår och försöker börja tro på att det kommer att vara roligt att vara singel, och kanske hitta en ny kärlek… en inspirerande och rolig bok är precis vad jag behöver just nu!

Sofie: Jag skulle så gärna vilja vinna din bok! Vinner aldrig saker! För sex år sedan tog jag studenten med 15 IG, och föll (av flera anledningar) ner i en djup depression. För att göra en lång historia kort så hittade jag min väg upp igen med hjälp av en psykolog och mina stöttande nära och kära. Nu känner jag mig längre ifrån det än någonsin. Jag är förlovad med mitt livs kärlek och blir nu i dagarna färdig med en 3,5-årig högskoleutbildning (!) som jag klarade av på 2 år och 9 månader, samtidigt som jag har jobbat. Innan jag började läsa på universitetet så jobbade jag heltid och extra samtidigt som jag läste upp mina gymnasiebetyg på komvux. Jag har helt enkelt slitit som ett djur de senaste sex åren, både på det personliga planet, och yrkes och studiemässigt, och denna sommaren har jag min första semester sedan jag var 13 år, och har äntligen tid att läsa något annat än kurslitteratur. Då hade det varit fantastiskt att få läsa din bok då jag känner igen mig så mycket i dig och Amanda när jag lyssnar på er pod. Jag drömmer dessutom själv om att skriva en bok i framtiden 🙂 Hoppas hoppas!

Okänd: För att jag precis blivit lämnad och det känns som att jag är ensammast i världen. Jag drunknar i ett djup av ledsenhet och har förlorat hela kärnan i mitt liv.

Jag vet att jag inte kommer vara ensam för alltid men just nu känns det så. Du är min Gry Forsell för ibland kan jag tänka att det ordnade sig så fint för dig och att du en gång hade samma brinnande smärta i bröstet under en mörk period i ditt liv. Kan tänka på dig och känna hopp, därför tror jag att vi kan kombinera det bästa av två världar med den här boken. Dels en bit av Hanna Widell i min hand och en härlig berättelse om att vara singel och självständig.

Lina:

Hej!
Jag skulle väldigt gärna vilja läsa denna bok då jag lever ett ’vanligt’ familjeliv med en 4 åring till dotter och en ständig jävla ångest. Då är jag 25 år och känner att jag behöver lite mer input på rätt väg genom ett god stund i lugnan ro.

Jag har svårt att relatera mig till andra människor eller böcker, men känner genast ett stort behov av att lyssna på dig och din underbara syster.

Så det vore fantastiskt att få sluka mer av dig i annan form än tv och pod.

Och ett fantastiskt stort grattis till giftermålet.

Stora kramar Lina.

Dammvippan:Hannah! Jag borde vara en av dom fem som får ett ex av din bok, av den simpla anledningen att jag behöver ha något som peppar mig till att ta det svåra beslutet att ta mig ur en relation som gör att jag inte mår bra… Kramar Anna

Malin N: Jag vill vinna för att jag står med ena foten i det svirande singellivet och med andra i det underbara mammalivet och undrar hur just du gjorde när du var out and about!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB