Startsida / Inlägg

Vila

av Hannah Widell

Jag vilar. Det har varit en tuff vecka och i går var jag så trött att det hördes på rösten. Jag blir hes när jag blir trött. Somnade klockan tio. Längtade efter att bara få krypa ner bredvid Wilma och sova. Andas i takt. Så tryggt och vilsamt. I dag försöker jag fylla på med energi. Men framförallt göra väldigt lite. Var på Babyshower för min fina vän Joa. Det var härligt. Vänner är bra att träffa när man känner sig lite bortom. Såna vänner som fyller på.

Det är bra.

Känner mig välsignad av regnet i dag. Det känns som om det omfamnar min trötthet. Låter mig bara vara. Jag tänder ljus, kramar min man och är nära mina barn. Det gör mig gott.

I kväll lagar vi carbonara, tittr på fin film och äter goda grejer. Slumrar i soffan. Det är fina grejer för en tröttis.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB