Startsida / Inlägg

Hannah X 4

av Hannah Widell
4-bildsserie 2013-06-12 kl. 21.55 #5 (kompilerad)

Det är vad jag skulle behöva just nu. Typ en som bara är mamma, en som jobbar järnet på Perfect Day, en som packar i hop hela lägenheten inför en låååång sommar på Gotland och en som bara är på SPA, tränar och gör hälsosamma grejer. Jag försöker få till allt på en gång. Så här har min dag sett ut i dag.

08.30 Skolavslutning

Fyfarao vad det är härligt. Alla känslor på en och samma gång: Varenda avslutning sitter som ingjutet i mig. Det lite sorgliga avskedet, de stora förväntningarna, friheten, att få sätta punkt, börja på nytt…

10.30 Poddinspelning med Amanda. Innan dess hastade jag från kyrkan för att lämna Wimsan på förskolan och hasta tillbaka till klassrumsfikat… Nåväl vi poddade för första gången på distans. Kommer på fredag.

12.00 Besökte jag en underbar homeopat. Björn heter han. Han ordinerade olika vitaminer och andra tabletter, yogaställning att göra varje dag och att fasta två dygn i veckan. Detta för att få tillbaka balansen i kroppen. Sjukt spännande. Jag har kommit på att jag alltid tar tag i såna här saker strax före semestern. Veckan innan Gotland så besöker jag bästa osteopat Jean Pinto som om han bara fanns tillgänglig denna vecka. Samma sak varje år. Denna gång skickade han mig vidare till Björn. Allt kommer bli bra. Gotland kommer att göra hälften av jobbet.

13.30 Möte om nytt spännande projekt på kontoret.

15.00 Styrelsemöte med GlamMom.

16.30 Förskolehämt!

18.00 Var jag hos Thobias fransmannen på Corinne and Friends och firrade nya fransar.

Nu sitter jag här i soffan efter yogaövning i mina nya fransar och undrar var dagen tog vägen. Nu ska jag göra det mest helande jag vet. Krypa ner i sängen bredvid min man och Wimsan Pimsan.

God natt alla fina! Vi ses i morgon!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB