Startsida / Inlägg

Att landa

av Hannah Widell

Vi har kommit fram till Gotland. Ljuvliga,älskade, soliga Gotland. Efter allt fejjade för att ta bort vinterlagret som har lagt sig över hela huset när vi har borta är nu ett minne blott. Jag ligger just nu i sängen efter en liten powernap. Nu ska jag och Amanda bada bastu, vi sk alägga barn och sen ska vi äta middag i kvällssolen.

Jag koncentrerar mig på att landa. Mjukt för att inte kraschlanda. Annars är det typiskt att man börjar slappna av och blir sjuk eller något.

Det är är en av världens bästa grejer första kvällen på sommaren. Amanda skriver om det så fint i vår kokbok. Jag skriver under på vart enda ord. Alla känslor på en och samma gång. I morgon när jag har gått från svart/vit till färg då lovar jag bilder!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB