Startsida / Inlägg

Bokvinnare

av Hannah Widell

Å vad ni är fina. Att läsa era fina kommentarer är som balsam för själen. Jag vill läsa allt ni tipsar om och mycket har jag också läst. Så fina böcker och att ni lägger till era små historier är också så underbart och bjussigt. Älskar att läsa om era liv!

Det var som vanligt fruktansvärt svårt att välja vinnare. Här är de tre som denna gång får ett finfint bokpaket hem i brevlådan. Maila mig era adresser på hannah@perfectdaymedia.se.

Pernilla

”Tillsammans är man mindre ensam” av Anna Gavalda, vet inte varför men när jag försöker plocka ut en bok av alla jag har läst genom åren är det den som dyker upp. Tror att det är den melankoliska tonen i boken som handlar om hur tre ensamma själar genom olika omständigheter plötsligt finner varandra och ger varandra omtanke och trygghet. Tillsammans vågar dom plötsligt börja leva och vågar känna känslor. Dom gör ett bokslut över det liv som varit för att kunna välkomna livets äventyr. Jag vet inte varför man jag fullkomligt älskar denna bok och man blir så lycklig av den. Skulle kunna rabbla upp minst 20 böcker till men just denna lämnade efter sig en sådan känsla.
Min man kallar mig för bokknarkare och svär dagligen över alla pocketböcker som ligger här och där och överallt. Älskar pocketböcker och ibland brukar jag skriva ett meddelande i nån bok som jag läst ut och lägga den på bänken på busshållsplatser eller tågstationer och hoppas att den som hittar den finner samma glädje som jag gjort med boken.

Ida

den bok som betytt mest för mig är ”Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta, (The Notebook),skriven av Nicholas Sparks. Jag blir gåtig bara av att tänka på den. Den är så fantastisk och sorglig på samma gång.. Jag tänker mycket på mitt eget öde. Levde med en man, träffade mannen i mitt liv, lämnar allt jag hade för honom är så kär men tydligen inte han… han lämnar mig, min stora kärlek.. jag skaffade nya pojkvänner men kunde bara älska ”honom”. En vacker dag möts vi på hen helt annan plats, en helt annan tid.. Idag har vi tre underbara barn tillsammans. Jag slutade aldrig älska honom och jag älskar honom fortfarande. Åren av väntan var värd var enda tår!

Martina

Hej Hannah, tack för att du är du! Du är så inspirerande, du är nästan som extra mamman jag aldrig haft. Jag ser verkligen upp till dig och Amanda! Ni är riktiga toppen kvinnor, fortsätt med det. Den bok som har betytt mest för mig är faktiskt skynda att älska av Alex Schulman, min pappa var 62 när han fick mig, sen växte jag upp med bara honom och min bror. Han gick sedan bort när jag fyllde 15 år. Det är så otroligt skönt att det finns fler som har haft äldre föräldrar. När man var ung skämdes man, men nu är ser jag bara upp till dem, att de orkar. Vilka förebilder! Ha en underbar sommar nu på Gotland!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB