Startsida / Inlägg

Sommardagarna

av Hannah Widell

Äntligen har jag landat i det där läget när man inte vet vilken dag det är och tiden består av förmiddag, eftermiddag och kväll. Det finns inga klockslag, tider som behöver passas och det enda som bestämmer vad som ska göras är vädret. Vi pratar om vilket håll blåsten kommer i från, vilken strand som passar bäst i dag och vad vi ska laga till middag. Ingen dag är vardag eller fest allt är lite festligt.

Den här tiden är så fruktansvärt viktig. Det är den som kommer att ta oss genom allt, genom hela livet. Jag njuter av att veta att allt som händer just nu kommer att sitta i våra barns inre som en livförsäkring. En försäkring om att livet är fint och nära. För det är vi alla nu, så nära vi bara kan.

I kväll lägger jag mig och sover medan mitt hjärta svämmar över av kärlek till min man, mina barn och resten av min fina familj. Jag känner mig så tacksam för att alla finns till och att jag får vara med alla hela tiden i timmar som blir till dagar och veckor. Det är det bästa för mig.

Tack!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Jenny Åsell och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB