Startsida / Inlägg

Underbar doft!

av Hannah Widell
bild

Jag har väldigt svårt att byta doft. Föll som en fura för Escape, Calvin Klein för många år sedan och har älskat den sen dess. Har ett par gånger gjort tappra försök att hitta en ny doft. Tänkt att det är trevligt och upp-piggande att ha flera. Så fort jag testar en ny så händer samma sak. Jag kan tycka att en doft är fantastisk till en början men sen är det alltid någon bidoft som jag inte står ut med.

Nåväl, nu har jag hittat en olja som doftar så gott att jag känner att den alltid kommer att få stanna hos mig. Köpte den när jag var i New York men den finns att köpa på nätet. Önskar att jag hade doftfunktion på min blogg!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Love Isakson Svensén och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB