Startsida / Inlägg

Gästbloggare: Johan Hegg (Amon Amarth)

av Mattias Kling
Hegg.jpg

Sweden Rock Festival… Det känns fantastiskt bra att vara här igen och lira på svensk mark. Vi är mer eller mindre nyss hemkomna från en USA- och Sydamerikaturné, där vi fick uppleava fantastiska spelningar, blev av med våra dryckeshorn (av äkta svensk ko) i Brasilien och nästan åkte på svinflunsa i Mexiko, men det är något speciellt med Sweden Rock Festival. Jag brukar alltid åka hit som besökare, för en bättre stämning och gemenskap mellan fans i olika åldrar är svår att föreställa sig, och det känns väldigt speciellt att få stå på scen och bidra till detta underbara, snudd på – jag drar mig för att använda ordet – osvenska sinnelag som infinner sig hos alla besökare av denna festival. Vi har laddat rejält för den här spelingen, och jag är övertygad om att det här kommer att bli en ASA-grym spelning! Skål på er, alla monsterdiggare!

at the gates Cd recensioner death metal europe festival getaway rock gästblogg hårdrock in flames iron maiden metal metallica motörhead punk Rock slayer spotify sweden rock thrash metal tävling
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB