Startsida / Inlägg

Topp tre vid tre: Adde (Hardcore Superstar)

av Mattias Kling
Adde (till höger) med Kerry Fucking King.

AddEs  3 största överraskningar 2009:

Hej, vad det sprutar.

1. Fontänorgasm. 

Har aldrig varit med om det innan. Att 2009 skulle bli det året som detta fenomen skulle ske kom som en chock. Trodde att det var kört, liksom. Började tro att detta kanske var en myt, ett påhitt för att dölja de pinsamma att kvinnan man har sex med faktiskt har kissat ner sig.

En tidigare upplaga av Korn.

2. Korn på Downloadfestivalen.

Vill först poängtera att jag hatar nu-metal, så Korn var väl inget jag såg fram emot. Anledningen att jag tar upp detta är för att jag har sällan – och då har man ändå sett en del konserter i sina dar – har blivit så överkörd som när de gick på stora scen på Download-festivalen. Vilket jävla röj! Publiken gick apeshit!! Har aldrig sett 70 000 galningar i pogodans förr. Det lustiga i det hela är att jag reagerar speciellt på hur tajta de har blivit. Det visar sig då att min gamla trumlärare sitter på trumpallen. Träffade Ray Luzier under min tid i Los Angeles, då han spelade me David Lee Roth. Han lärde min bland annat introt till Van Halens ”Hot for teacher” Det är inte många konserter som toppar denna. AAARRREEE UUU REEEAADDDYYY! Hoppa nu…

B&W Zeppelin

3. B&W Zeppelin.

Marknadens bästa och absolut snyggaste iPod-dockstation. Har letat ganska länge efter något som låter hyfsat, men allt har varit skit. Hardcore Superstar köpte en Harman Kardon som vi använder i logen innan gig. Den är okej, men färgar ljudet lite väl mycket. Hängmatta liksom. B&W färgar också lite, men här förhöjs bara ljudbilden. Den lilla jäveln fyller också upp ett stort vardagsrum utan problem och det finns rejält med decibel (tro mig, jag har testat). Så ska du unna dig en rätt dyr julklapp i år så är detta något att satsa på.

God Jul!

Magnus ”Adde” Andréasson är en 33-årig pedant man som odlar växter och spelar trummor i Hardcore Superstar. Utslängd ur årskurs tre på Hvitfeldtska gymnasiet efter att ha antastat en lärare bakifrån. Distriktsmästare i längdåkningsskidor, klassisk stil. Älskar katter och lugna hundar som inte bits.


at the gates Cd recensioner death metal europe festival getaway rock gästblogg hårdrock in flames iron maiden metal metallica motörhead punk Rock slayer spotify sweden rock thrash metal tävling
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB