Startsida / Inlägg

Topp tre vid tre: André Skaug (Clawfinger/Pain)

av Mattias Kling
André Skaug

De 3 sämsta kalsonginköpen 2009:

Ulm

1. Urk i Ulm
Det finns en liten stad i Tyskland, som kallas Ulm. Där bodde vi på ett litet hotell, som inte inte helt olikt ”Fawlty towers”. Det är söndag och allt är stängt, förutom en bensinmack. Går dit, och hittar enbart något som ser ut som en korsning mellan y-front och boxers. Färgen är dessutom någon typ av grön som man bara hittar i snor eller spyor. Var bara tvungen att köpa dom, fast mest  som nån sorts vrickad souvernir.
Deutschland über alles? Inte vad gäller kalsonger iallafall.

Tallinn

2. Tribaler i Tallinn
Vaknar bakis på ett hotell en söndag i Tallinn efter en hård festivalnatt. Hade spelat på fredagen med Pain och dagen efter med Clawfinger. Akut kallingbrist av någon annledning. Hittar en öppen affär längre ner på gatan, och ler nöjt då de har svarta boxers med tribalmönster. I helvete heller. Det fanns nämligen två sidor på förpackningen, varpå den andra visade svarta y-frontare (dansbandskallingar) med något blomliknande mönster. Bakfyllan blev ett par snäpp värre, kan jag säga.

Fruängen

3. För rymligt i Fruängen
Det tredje sämsta inköpet ägde faktiskt rum i Fruängens centrum, allt i alloaffär, av storlek small som var som en normal large. Färgen, schyst svart. Minsta storleken, var för stora för mej. Bättre att köra hårdrocksgrejen – inga kallingar alls.

André Skaug, runt 39, är bosatt i Älvsjö. Är mest känd som basist i Clawfinger, men har även spelat med Laila K, E-Type och Pain. Han har under året färdigställt en ny skiva med Clawfinger, som eventuellt kan släppas under något slags jubileumsflagg nästa år.at the gates Cd recensioner death metal europe festival getaway rock gästblogg hårdrock in flames iron maiden metal metallica motörhead punk Rock slayer spotify sweden rock thrash metal tävling
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB