Startsida / Inlägg

När alla vännerna gått hem…

av Mattias Kling

För en halvtimme sedan var pressområdet i det närmaste tömt. De ansvariga på Triada (tack som fan till Per, Anna och ni andra för hjälp och kramar när så har behövts) packade ihop allt i ett flygande fläng medan jag satt och försökte få ihop en någorlunda vettig Slash-recension.

Förvänta er inget mästerverk i tidningen i morgon, med andra ord. Maken till stökiga arbetsförhållanden får man leta efter, men jag hoppas i alla fall att jag lyckades göra min tes ganska klar. Och, om inte – så lär jag få höra det. Ni läsare brukar ju vara ganska bra på att höra av er med klagomål så fort något inte passar.

Lyckades i alla fall panikhaffa en taxi tillbaka till hotellet med medlemmarna i Torture Division som på sitt vanligt charmanta sätt hotade mig med våldtäkt och annat som inte går att nämna. Just därför jag gillar de hårda nallebjörnarna så mycket.

Utanför hotellet morsade jag på Deathstars Andreas ”Whiplasher Bernadotte” Bergh och förklarade för Europes Joey Tempest hur nära det var att förlösningstårarna började rinna utmed kinderna under ”The final countdown”. 

Det känns som att det är läge att ta natt nu, helt enkelt. 

Och med detta tackar jag er som har följt mig under Getaway Rock och de andra festivalerna i sommar. Ni kanske inte alltid har hållt med mig, men jag hoppas ändå att läsningen har varit underhållande. Nu väntar en månads semester, men det kommer inte att vara dött här ändå. Källor säger att det är på väg in fräcka Ozzy Osbourne-priser från Sony BMG och jag har ju faktiskt den där Kiss-tävlingen som jag inte har gjort något av än. Och så ligger det ett tjockt paket med Slayer-godis hemma i arbetsrummet som väntar på att hitta nya lyckliga ägare.

Så, alla vänner: jag älskar er. Alla mina fiender: jag älskar er minst lika mycket.

Stor puss och mycket kärlek.

at the gates Cd recensioner death metal europe festival getaway rock gästblogg hårdrock in flames iron maiden metal metallica motörhead punk Rock slayer spotify sweden rock thrash metal tävling
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB