Startsida / Inlägg

Trent Reznor bjuder på ny musik

av Mattias Kling
Trent Reznor

Sedan sin uppgörelse med den mer kommersiellt drivna delen av musikbranschen efter albumet ”Year zero” så har före detta Nine Inch Nails-visionären öppnat för att erbjuda sin musik gratis till fansen via nedladdning.

Så även nu. Uppe på hemsidan ligger nu fem spår från soundtracket till filmen ”The social network”, som Reznor har komponerat tillsammans med Atticus Ross (som har producerat bland andra Korn och dessutom programmerat maskinljud åt exempelvis Bomb The Bass och Nine Inch Nails samt bidragit med filmmusik åt bland andra ”The book of Eli). 

”The social network” är den nya filmen från David Fincher – ansvarig för bland andra ”Alien 3”, ”Fight club” och ”Zodiac” – och handlar om grundandet av allas vår favorittidstjuv Facebook. Manuset är skrivet av dialogmästaren Aaron Sorkin (”Vita huset”, ”Studio 60 on the Sunset Strip” med flera) och har en rollista som samlar kändisar som Justin Timberlake och Jesse Eisenberg och går upp på svenska biografer den 22 oktober.

Med tanke på det kreativa dreamteamet som har visualiserat boken ”The accidental billionaires” kan det ju bli en fantastisk stund i biosalongerna. Och väl värt att vänta på med lite gratismusik som uppvärmning.

at the gates Cd recensioner death metal europe festival getaway rock gästblogg hårdrock in flames iron maiden metal metallica motörhead punk Rock slayer spotify sweden rock thrash metal tävling
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB