Startsida / Inlägg

Moshdruvor from hell and beyond

av Mattias Kling
Slayer!!!!!

Man kan så klart ifrågasätta huruvida Slayer verkligen är vin. Detta åsidosatt är emellertid initiativet coolt som fan och kanske mer av en presentprodukt eller något att ställa i hyllan än att korka upp till helgmiddagen.

Men det handlar så klart om personliga preferenser där. Jag är ingen stor vindrickare. Har aldrig varit, och kommer nog aldrig så heller bli.

Men nu kanske vi inte ska prata om mina dryckesvanor – utan snarare om att de Metaltownaktuella rumlarna relanserar sin Cabernet Sauvignon-butelj i ny förpackning, lagom till sommaren. Det erbjuds en kista och ett grillförkläde, som det går att se på bilden ovan.

– ”Reign in blood red” ska ha en paketering som gör den rättvisa. Flaskans etikett är en av vinvärldens kaxigaste och kistan ger ytterligare en dimension till vinet och den thrash metal som Slayer står för. Den ultimata ge-bort-gåvan, säger Sverigeansvariga Brands For Fans Sari H Wilholm i ett pressmeddelande.

Där det även pratas om ”mörk bärighet och kryddiga fattoner”. Om det stämmer? Jag vet inte. Min promoflaska, som levererades tidigare i år, har hamnat på samma ställe som de flesta andra rockviner som finns på marknaden. Det vill säga i bokhyllan.

Mer om alkohol, dunderthrash och sånt går att läsa här. För dig som är över 25 år, alltså.

Det skålar vi för, eller?

at the gates Cd recensioner death metal europe festival getaway rock gästblogg hårdrock in flames iron maiden metal metallica motörhead punk Rock slayer spotify sweden rock thrash metal tävling
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB