Startsida / Inlägg

Rancid och Disturbed lanserar egna Spotifyappar

av Mattias Kling

Sugen på lite specialvald musik av exempelvis Tim Armstrong eller David Draiman?

Det kanske blir ett ja på den frågan – och då är det ju väldigt passande att Spotify just i dag lanserar en knippe färska appar där en brokig fyrklöver artister får sina egna installationer. Quincy Jones och Tiësto lämnar jag villigt över till andra att tycka till om. Och konstaterar i stället att även West Coast Riot-aktuella Rancid och obegripligt populära Disturbed får varsinn egen liten hörna hos streamingtjänsten.

Och så här står de om dem i pressreleasen (ja, jag känner mig lite kvällsloj så jag klipper och klistrar):

”Rancid – Punkveteranerna Rancid sätter samman punkvärlden och musiken som den ständigt influerar. Varje vecka sätter bandet och dess vänner ihop en spellista som även inkluderar bakgrundsinformation om låtarna och dem som valt dem. Rancid’s Tim Armstrong kommer använda musiken för att ta med sina fans på en resa genom sin personliga musiksamling.
Disturbed – Bandet Disturbed sätter ihop gammalt, aktuellt och framtidens musik i spellistor från varje bandmedlem och speciella gäster. Tillsammans skapar de en resa genom de senaste årtionden av Rock och Metal.”
at the gates Cd recensioner death metal europe festival getaway rock gästblogg hårdrock in flames iron maiden metal metallica motörhead punk Rock slayer spotify sweden rock thrash metal tävling
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB