Startsida / Inlägg

I stället för Devin Townsend – det här inlägget

av Mattias Kling
Ungefär samtidigt på Sweden Stage: The Devin Townsend. Och här står jag.
Ungefär samtidigt på Sweden Stage: The Devin Townsend. Och här står jag.

Här var tanken att det skulle varit en recension på The Devin Townsend Project. Den kommer ni aldrig få läsa. Och det här är exakt varför.

På grund av någon oförklarlig anledning – ingen kan hittills berätta varför – har den entré jag och mina kollegor har använt under festivalen helt plötsligt stängt för oss. Bara sådär. Utan att någon information har gått ut därom via exempelvis mejl eller något annat smidigt sätt.

Kan tyckas vara en marginell detalj. Men för mig innebär det desto större omak, speciellt då det just har stoppat ovan nämnda recension. I stället för att efter upphämtande av värmande kläder inför kvällen – tro mig, det blir svinkallt här så fort solen går ner – så blev det halt då en planerat smidig ingång på festivalområdet skulle genomföras. Varför? Inte fan vet jag. Mer än att grindvakterna förklarade att det plötsligt krävdes ett extra armband för att kunna passera förbi dem.

Så här: Jag kräver ingen krattad stig eller någon specialbehandling. Jag vill bara kunna utföra mitt jobb utifrån förutsättningar jag känner till och därmed också kan planera utifrån. Byts dessa utmed resans gång – fine. Jag kan ta det. Bara jag vet exakt vad som gäller och har möjlighet att agera därefter.

Något annat drabbar bara mig, er som läsare och i förlängningen också festivalen. Med tanke på att bevakningen inte blir som tänkt.

Synd, men samtidigt så sant.

at the gates Cd recensioner death metal europe festival getaway rock gästblogg hårdrock in flames iron maiden metal metallica motörhead punk Rock slayer spotify sweden rock thrash metal tävling
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ebbe Jonsson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB