Startsida / Inlägg

Höst!

av Linnea Molander
Skärmavbild 2014-10-24 kl. 19.16.14

Varje år när det blir höst brukar jag blir så förvånad över att jag blir trött. Jag undrar om jag är sjuk eller om det är något fel på mig eller om jag har någon sömnstörning. Men nej. Det är bara det att det blivit höst. Och då brukar jag bli trött. Precis som de flesta andra.

Hela naturen går ju in i viloläge, medan vi förväntar oss att kunna köra på lika hårt som under resten av året på mindre dagsljus och energi. Jag vet inte om det är helt rimligt, men något vi i alla fall kan sluta med för välbefinnandets skull är att anklaga oss själva för att vi blir trötta. Nu har vi dessutom ställt om klockan vilket påverkas kroppsrytmen ytterligare.

Var snäll mot dig själv, och var extra noga med att ta hand om dig. Träna, vila, meditera eller gör tacksamhetsövningar. Vad behöver du för att må bra? Ge dig själv det.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB