Startsida / Inlägg

Äntligen! Mindset på svenska

av Linnea Molander

Skärmavbild 2015-04-26 kl. 18.07.29Boken Mindset av Carol Dweck är en av de allra bästa och viktigaste böcker jag läst. Hennes forskning är helt fantastisk och jag har delat den i föreläsningar, coachingsessioner, tidningsartiklar, blogginlägg och diskussioner under flera år. Och inte minst använt den själv så gott som dagligen, vilket verkligen gjort stor skillnad.

Nu finns boken äntligen äntligen på svenska. Låt dig inte luras av den otroligt klyschiga undertiteln ”Du blir vad du tänker” (på engelska är undertiteln ”The new psychology of success – how we can learn to fulfill our potential”). Det är samma bok, och jag rekommenderar den varmt.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB