Startsida / Inlägg

Frederik och Haakon är Victorias bröllopsmentorer

av Jenny Alexandersson
sondag.jpg

Kronprinsarna Frederik och Haakon har mer eller mindre vuxit upp tillsammans med Victoria. De skandinaviska kungahusen har alltid stått varandra nära och Haakon och Frederik ingår i kronprinsessans allra närmaste krets. 

Kontakten mellan tronföljarna är tät och mitt söndagsjobb i tidningen igår handlade om hur prinsarna stöttar Victoria och Daniel inför bröllopet. Kontakten sker mest via telefon eftersom alla tre vanligtvis har späckade agendor. Haakon och Frederik har ju redan gått igenom det som Daniel och Victoria ska göra den 19 juni nästa sommar. De har massor av tips och goda råd att ge det blivande brudparet. 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB