Startsida / Inlägg

Prinsen och de döda djuren

av Jenny Alexandersson

Jag är inget stort fan av jakt, men eftersom min farfar jagade mycket så vet jag ändå vad det handlar om. Ibland är jakt nödvändigt, vissa djurstammar måste hållas nere. Hur som helst – någon som numera är väldigt intresserad av jakt är Daniel Westling. För ett par veckor sedan tog han jägarexamen tillsammans med Victoria på Kilafors herrgård. De var ett helt kompisgäng som under tre dagar tog examen tillsammans.

jakt1.jpg

Jakt är ett gammalt kungligt nöje. Kungen och Carl Philip deltar nästan alltid i de årliga jakterna i Bergslagen. Den danska kungafamiljen anordnar också årliga jakter. I fredags visade drottning Margrethe upp bytet vid årets jakt vid Fredensborg slott. 

jakt3.jpg

Prins Christian var väldigt nyfiken på de döda djuren…

Foto: Scanpix

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB