Startsida / Inlägg

Kronprinsessan Victorias brudklänning designas av Pär Engsheden

av Jenny Alexandersson
klanning.jpg

Förvånad någon? Nej inte jag heller. Idag avslöjar jag att det är Pär Engsheden som fått uppdraget att designa Victorias klänning. Hon har garderoben full av hans skapelser och betraktar honom som sin favoritdesigner. Det har ju funnits tre heta kandidater till klänningsskapandet: Lars Wallin, Pär Engsheden och Göran Alfredsson. Men så blev det Pär ändå till slut. Han är otroligt duktig, men oj så medieskygg. Han ger knappt några intervjuer, men en av dem kan du läsa här!

Oturligt nog tassade tryckfelsnisse fram och konstaterade att Victoria bar en Engshedenklänning på årets Nobelfest. Det är fel. Den vackra plommonfärgade galaklänningen är troligtvis en Elie Saab. Dess motsvarighet i gult ser du här nedan på skådespelerskan Marisa Tomei

tomei.jpg

 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB