Startsida / Inlägg

Busy day på bröllopsfabriken!

av Jenny Alexandersson

Ledsen för dålig uppdatering! Min jobbdag startade vid åtta i morse när P4 sjuhärad ringde upp för en kungarapport. Vi pratade om prinsessan Madeleine och hennes roll vid sin storasysters bröllop och vad som kommer att hända när hon själv gifter sig. 

Sedan var det dags för mötesbonanza på nionde våning och oj vad massa roliga och spännande saker vi har framför oss! Jag lovar att ni kommer få veta allt när vi närmar oss kungligt bröllop! Men en sak är säker i alla fall – Aftonbladet är stället man vill hänga på om man vill ha koll på Victoria och Daniels stora fest!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB