Startsida / Inlägg

Mer om prinsessan Madeleine och Jonas

av Jenny Alexandersson
madde.jpg

I gårdagens tidning avslöjade jag att prinsessan Madeleine och Jonas Bergström är nyss hemkomna från en kärlekssemester i Thailand. De landade hemma i Stockholm i fredags och tillbringade resten av helgen tillsammans med vänner. 

Jag kunde också berätta att Madeleine och Jonas ännu inte bestämt vare sig bröllopsdatum eller kyrka. Andra tidningar påstår att de ska gifta sig i november i Slottskyrkan, men det stämmer alltså inte.

Enligt hovet kan det dröja ända till våren 2011 innan vi får se Madeleine och Jonas säga ja till varandra. Men det beror inte på någon kärlekskris utan att paret helt enkelt kanske föredrar ett vårbröllop framför ett vinterbröllop. Och eftersom de inte har bråttom så har de valt att vänta och se vad som känns bäst. Madeleine har själv sagt att hon vill invänta sin storasysters bröllop innan hon tar tag i sin egen bröllopsplanering. 

Och några tankar kring Madeleine och Jonas relation kommer här…

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB