Startsida / Inlägg

Aftonbladet avslöjar Daniel Westlings grabbhelg i Italien

av Jenny Alexandersson
daniel.jpg

I dagens Aftonbladet avslöjar jag hur Daniel Westling och hans kompisar firade minisvensexa i italienska Cortina d’Ampezzo i helgen. Det var barndomsvännerna från Ockelbo som flög ner till alperna, ett gäng som Daniel värderar oerhört högt. I går landade de i Stockholm efter tre dagars fest och skidåkning. 

Två saker slog mig i går när jag var ute och jobbade. 

För det första. Det finns en sak som man verkligen kan avundas Daniel och det är hans vänner. Han har ett gäng otroligt fina kompisar omkring sig. De är lojala och omtänksamma, men framför allt väldigt godhjärtade. Det måste vara något speciellt med Ockelbogenerna…

För det andra. Reporterjobbet på Aftonbladet kan vara riktigt svettigt ibland. När vi väntade på Daniel och gänget ute på flygplatsen passerade inte mindre än fem kungajournalister från Stockholm i vänthallen. Alla var på väg hem från resor och ingen av dem såg mig och fotografen Per. Jo en faktiskt! Du har ögonen med dig Tommy!

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Mattias Kling, Joel Holmgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB