Startsida / Inlägg

Prinsessan Madeleine festar med kompisarna i Verbier och London

av Jenny Alexandersson
madde.jpg

När Daniel Westling väljer lyxiga skidorten Cortina, checkar prinsessan Madeleine helst in hos bästa vännen Lotta Kreuger Cederlund. Hennes familj har en exklusiva alpvilla i Verbier och alla kungabarnen har varit gäster där, men främst är det Madeleine som älskar att susa ner för de svart pisterna i jet set-orten. 

Precis som Daniel valde Madeleine att hänga med sitt kompisgäng och de tjejer som häckade på after skin med prinsessan var bland andra Sofi Fahrman (japp, hon är Aftonbladetprofil), bästa vännen Lotta, Katarina von Horn och Lovisa de Geer. 

varuhus.jpg

Efter partyhelgen i Verbier reste prinsessan och några av väninnorna vidare till London för att shoppa loss. När Madeleine klev in på varuhuset Harvey Nichols i Knightsbridge dröjde det inte länge förrän ryktet började gå. ”The swedish princess is here!”. Överallt stannade de till folk för att ta en titt på Madeleine.

Hon fingrade länge på tröjor på Joseph och kikade nyfiket på några smycken. Livvakterna höll hela tiden ett vakande öga på sessan och när det var dags att betala så hade några affärsbiträden fattat att det var en kunglig kund de hade att göra med. ”Is it really her?”

 


 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård, Aleksandra Wojcik och Vilma Stockvall
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB