Startsida / Inlägg

Daniel Westlings kompis Niklas Ek petas från bröllopsjobbet

av Jenny Alexandersson
ek.jpg

Ni minns kanske Aftonbladets avslöjande om att Daniel Westlings bästa vän Niklas Ek fick ett reporterjobb på SR för att bevaka bröllopet? Den massiva kritik som följde vårt avslöjande har lett till att Niklas nu petas från själva bröllopsredaktionen. Hans nya anställning är som dokumentärreporter för P4 Riks inför bröllopet. 

Att låta en nära vän till Daniel bevaka bröllopet är inte förenligt med den objektiva rapportering man förväntar sig från SR som public service-företag. Dessutom måste det bli en oerhört komplicerad situation både för Daniel och Niklas. Kan Daniel lita på att Niklas inte avslöjar privata detaljer kring bröllopet? Niklas är ju som bästa vän bjuden på festen. Kan SR lita på att Niklas kan förhålla sig professionell till sitt uppdrag och till Victoria och Daniel? Kan Niklas lita på att vänskapen till Daniel förblir densamma? Nej, det där skulle bli alldeles för komplicerat. 

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Mattias Kling, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB