Startsida / Inlägg

Fredagsmys på Aftonbladet med kungliga nyheter

av Jenny Alexandersson
royal.jpg

I går var det kunglig bröllopsyra på Aftonbladet. Vi mumsade på rosa cupcaces och skålade i bubbel medan Marica Finnsjö (utvecklingschef och projektledare för bröllopsbevakningen) presenterade alla kungliga nyheter som ni läsare kan njuta av i vår. Bland annat avslöjade vi hur den lyxiga bilagan Aftonbladet Royal ser ut.

På torsdag kan ni köpa den i butik tillsammans med tidningen och naturligtvis är kronprinsessan Victoria på omslaget. Bilagan är full av exklusiva bilder (jag lovar, de här bilderna på Daniel Westling har ni aldrig sett tidigare!), kartläggningar, kungliga nyheter, långläsningar och mycket annat spännande. 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB